Page content

Succesvolle incasso’s wereldwijd

Heeft u lastige incassodossiers? KVA Credit Finance verlost u hier van. Zelfs voor vorderingen die oninbaar lijken, hebben wij een oplossing. Wij kiezen het beste incassotraject en schakelen het juiste incassobureau in, zodat u alsnog uw geld krijgt. U kunt daarbij rekenen op maatwerk. Zo stemmen we onze aanpak erop af of u al dan niet verder wilt met een klant. Daarnaast bespaart u tijd en geld doordat u voor alle incassotrajecten met KVA als uw broker één vast aanspreekpunt heeft.

 

Wereldwijd succesvolle incassotrajecten

KVA Credit Finance verzorgt als broker incasso’s over de hele wereld, dus niet alleen in Nederland. We beschikken namelijk als een van de weinige organisatie in Nederland over het netwerk en de deskundigheid voor wereldwijde incasso’s.

 

Transparante incasso’s

Bij onze incassobemiddeling maken we duidelijke afspraken voor u bij sterke partijen in binnen- en buitenland. Dit gaat allemaal op basis van no cure, no pay. U heeft dus niet te maken met abonnementen of doorlopende contracten. Alle stappen die incassobureaus in Nederland of internationaal zetten voor uw vordering kunt u online volgen. KVA Credit Finance kijkt en stuurt mee.

 

Incasso via een kredietverzekering

Als u een kredietverzekering hebt, dan zorgt uw kredietverzekeraar meestal voor de incasso’s. De voorwaarden hiervoor verschillen per kredietverzekering. Wij adviseren u graag over de voor u meest geschikte opties.

De voordelen van onze incassobegeleiding:

vinkje5 u bent in binnen- en buitenland verzekerd van het juiste incassobureau en incassotraject;
vinkje5 een persoonlijke benadering afgestemd op uw bedrijf;
vinkje5 KVA Credit Finance als vast aanspreekpunt;
vinkje5 effectieve incasso’s wereldwijd;
vinkje5 no cure, no pay;
vinkje5 transparantie, u kunt alle stappen van het incassotraject volgen;
vinkje5 deskundig advies over incasso en uw kredietverzekering.
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Test ons ook gerust met uw lastigste vordering.

Contact