Page content

Wat klanten zeggen

“Het meest gunstige resultaat”

referentie KVA Credit Finance“Door de creatieve denkwijze heeft KVA Credit Finance voor onze polis, ruimere dekking weten te regelen (wat niet standaard is in onze branche). Hierdoor was de keus vrij makkelijk om te switchen naar KVA als gespecialiseerd intermediair op onze polis. Sindsdien bemiddelt KVA ons bij kredietlimiet issues, incassozaken en polistechnische vraagstukken. Dit leidt tot het voor Othmar meest gunstige resultaat!”

– W. Dekker, Othmar Trading Ootmarsum B.V.


“Ingangen die wij zelf niet hebben”

referentie KVA Credit Finance“Wij maken al heel lang gebruik van een kredietverzekering. Deze verzekering liep in eerste instantie via onze standaard tussenpersoon. In 2009 zijn we echter overgestapt met deze verzekering naar KVA, omdat we het idee hadden dat KVA meer ondersteuning kon geven bij deze specifieke verzekering.

Niets is minder waar. KVA heeft ons vanaf 2009 een goede ondersteuning gegeven. De ondersteuning richt zich op het regelmatig vergelijken van de verschillende aanbieders in de markt, maar wat misschien nog belangrijker is: KVA zorgt voor een prima afstemming met de verzekeraar en heeft hierbij ingangen die wij zelf niet hebben. In een periode waarbij er veel limieten werden ingetrokken, of limieten niet werden afgegeven heeft KVA er voor gezorgd dat we toch meer voor elkaar kregen bij de kredietverzekeraar. Een prima prestatie.”

– Danny Langbroek, Elincom Electronics B.V.


“Onze wensen goed vertaald”

referentie KVA Credit Finance“Artofil B.V. werkt al jaren samen met KVA. In 2013 heeft KVA voor ons de mogelijkheden m.b.t. kredietverzekering opnieuw onderzocht. Ze hebben erg goed geluisterd naar onze wensen, en hebben die goed vertaald naar de diverse verzekeraars. Door het meedenken over onze verwachtingen en de door KVA gevoerde onderhandelingen, hebben wij een goede keuze kunnen maken. Prima ondersteuning door KVA.”

– Alex van Hest, Artofil B.V.


“Ze lossen daadwerkelijk problemen op”

referentie KVA Credit Finance“In het kader van professioneel debiteurenbeheer maken we gebruik van een kredietverzekering. Hierin willen we ons laten bijstaan door een betrouwbare maar ook pro-actieve intermediair. En dat is nu precies wat KVA doet! Ze ondersteunen ons actief, komen met tips en suggesties en lossen daadwerkelijk problemen op. Dit heeft ons in de afgelopen jaren veel voordeel opgeleverd. Wij hebben KVA leren kennen als een betrouwbaar en enthousiast team. Een team dat daadwerkelijk waarde toevoegt aan onze organisatie. Wij kunnen KVA dan ook bij iedereen van harte aanbevelen.”

– R. Veenendaal, TCPM


“KVA weet onze belangen te behartigen”

referentie KVA Credit Finance“KVA is dé bemiddelaar om met je kredietverzekeraar te communiceren. KVA kent onze organisatie, we hebben al jaren dezelfde contactpersoon en dat werkt prettig. KVA heeft kennis van de markt en weet met deze kennis onze belangen te behartigen bij kredietverzekeringsvraagstukken in het algemeen en in relatie met onze kredietverzekeraar in het bijzonder.”

– Jeroen Feyen, Feyen Pak Geschenkenservice B.V.


“Beter inzicht in de dekking op debiteuren”

referentie KVA Credit Finance“Vanaf het moment dat we samenwerken met KVA (2009) hebben we beter inzicht in de dekking op onze debiteuren. In sommige cases krijgen we alsnog de in eerste instantie afgewezen, te lage of verlaagde limiet en mocht de limiet onverhoopt niet worden afgegeven dan kunnen we in ieder geval duidelijk uitleggen waarom de limiet niet wordt afgegeven. Een groot voordeel daarbij is dat we ook informatie krijgen over de afgegeven limieten van de andere verzekeraars. Ook vallen we vaak terug op de kennis van onze accountmanager als vertrouwenspersoon bij polis technische vragen.”

– Reinout Buizer, Wouter Witzel EuroValve


“Geen onnodige risico’s bij een eventueel faillissement”

referentie KVA Credit Finance“Mölder Konstrukties is een jong en dynamisch bedrijf met 15 medewerkers. Op een gegeven moment zochten wij een manier om de risico’s van het ondernemerschap, waar mogelijk, beheersbaar te krijgen. Een kredietverzekering was één van de oplossingen en via goede ervaringen van onze boekhouder zijn we bij KVA terecht gekomen.

De persoonlijke betrokkenheid van KVA ervaren wij als zeer prettig. Jaarlijks wordt de polis voor het komende jaar telefonisch doorgesproken op het moment dat het ons uitkomt. Verzekeringstermen worden waar nodig toegelicht en de polis wordt afgestemd op de werkzaamheden binnen onze onderneming. De verzekeringsmarkt wordt door KVA in de gaten gehouden en eventuele besparingen binnen de polis worden sterk uitonderhandeld. In geval van schade ondersteunt KVA zo nodig de uitkeringsaanvraag en controleert zij de voortgang van het dossier.

Door onze kredietverzekering en de persoonlijke betrokkenheid van KVA kunnen we er op vertrouwen dat wij voor onze inkopen tbv projecten en gefactureerde posten geen onnodige risico’s lopen bij een eventueel faillissement van onze opdrachtgever(s).”

– Muriel van Werven, Mölder Konstrukties


“KVA treedt met gezag op om ondernemers te helpen”

Logo-Shopex-engineers“Zelden een tussenpersoon meegemaakt, die zich zo één maakt met zijn klant en met gezag optreedt naar verzekeraars, om een ondernemer vooruit te helpen. Grote attentiewaarde en oplossend vermogen.”

– Bert Mouthaan, Shopex


“De proactieve houding wordt door ons zeer positief ervaren”

VanLeeuwen“KVA is sinds 2004 onze kredietverzekeringsmakelaar. In goed overleg met Van Leeuwen Buizen behartigt zij als onafhankelijke partij onze belangen. Het persoonlijk contact en de proactieve houding van KVA wordt door ons als zeer positief ervaren. Omdat KVA contact heeft met verschillende kredietverzekeringsmaatschappijen kunnen wij onze kredietverzekeraars “scherp” houden met betrekking tot limieten, kosten en overige polisvoorwaarden.”

– Kees Overgaauw, Van Leeuwen Buizen


“We consider KVA as our partner”

Logo-PoV.jpg“Since 2009, we have been doing business with KVA Credit Finance. They go to the benefit of Point of View very creative with the rigid lines of credit insurers. They solve difficult issues and that has given us many benefits. We consider KVA Credit Finance as our partner, which occurs in the most detailed rules of our credit insurance with authority to insurers. It is also an enthusiastic team and always accessible.”

– Björn Solli, Point of View


“Geen enkele vraag bleef onbeantwoord”

logo maasleder nieuw 2013“Sinds 1996 behartigt KVA onze belangen bij onze kredietverzekering en dit tot volle tevredenheid. Onze ervaring is dat KVA staat voor wat ze toezeggen. KVA heeft een betrouwbaar, enthousiast team en persoonlijk heb ik al deze jaren een prima contact gehad met de medewerkers van KVA, geen enkele vraag bleef onbeantwoord. Mijn dank hiervoor.”

– mevr. A. Kerver, Maas Leder B.V.


“KVA luistert zeer goed naar onze uitdagingen”

Logo-coldenhove“Waarom doet Coldenhove zaken met KVA? KVA luistert zeer goed naar de uitdagingen van Coldenhove op het gebied van internationaal zaken doen en risicobeheersing van debiteuren en is in staat op prima oplossingen te vinden. Daarnaast is de communicatie en samenwerking met de back-office prettig.”

– Eddy Pendavingh, Coldenhove


“Een prestatie van formaat”

Remalux logo“Wij willen hiermee onze bijzondere waardering uitspreken over de plezierige en constructieve wijze waarop KVA ons heeft geholpen een, voor ons bedrijf, geschikte kredietverzekeringsmaatschappij te vinden. Gezien de moeilijke marktomstandigheden een prestatie van formaat.”

– Joop Wesseling, Remalux


“Een tussenpersoon die voor je klaar staat als het nodig is”

“Sinds 2005 maken wij veelvuldig gebruik van de expertise van KVA Credit Finance. Inzake kredietlimiet en incassoproblemen, de dekking aangaande fabricage risico’s en al met al als vertrouwenspersoon om mee te klankborden. De medewerkers van KVA denken oplossingsgericht en maken zich hard voor ons als klant richting verzekeraars. Een tussenpersoon die weet waar ze het over heeft en klaar voor je staat als het nodig is. Wij kunnen ze van harte aanbevelen.”

– Anonieme reactie


Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek: