“Melden gewijzigde bedrijfsactiviteiten” indien deze niet benoemd zijn in uw huidige polis kredietverzekering.
22 oktober 2020 

“Melden gewijzigde bedrijfsactiviteiten” indien deze niet benoemd zijn in uw huidige polis kredietverzekering.

De maatregelen tegen het Corona virus hebben grote gevolgen voor onze economie.

Veel bedrijven komen in financiële problemen. Evenementen zijn afgelast en horeca, sportscholen en sauna’s moeten voor langere tijd gesloten blijven. Ook andere bedrijven maken door de crisis een zware tijd door. Dat vraagt om creativiteit, doorzettingsvermogen en moed van ondernemers.

Creatieve oplossingen

Veel ondernemers zoeken naar oplossingen om de zaak een beetje draaiende te houden. Denk aan restaurants die aan huis bezorgen. Daarbij wordt misschien de privé-auto van een werknemer gebruikt.

Of denk aan kwekerijen die nu bloemen aan particulier verkopen of mensen die gedurende de crisis gaan meewerken in de zorg. Ook bezorgen sommige sportscholen nu fitness-spullen aan huis. En in het geval van thuiswerken staan veel kantoorspullen bij medewerkers thuis opgesteld.

Dit zijn allemaal creatieve oplossingen om aan het werk te blijven. Toch zijn er zaken waar u rekening mee moet houden, omdat andere werkzaamheden soms ook andere risico’s met zich meebrengen.

Geef wijzigingen aan ons door

Heeft u nu een andere invulling van uw normale werkzaamheden? Doet u op zakelijk gebied iets anders dan wat u normaal doet? Detacheert u wellicht voor nu “overtollige collega’s” elders…..

Geef dit soort wijzigingen aan ons door. U bent namelijk niet automatisch bij alle verzekeraars verzekerd voor alternatieve werkzaamheden. Mocht er iets mis gaan, dan is het mogelijk dat de verzekeraar dit niet dekt. Gelukkig kunt u zo’n situatie voorkomen.

Neem contact met ons op via info@kvacreditfinance.com of bel ons tijdens kantooruren op: +31 55 50 50 538

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down