Page content

Kredietlimieten

Maandenlang heeft u hard gewerkt om die belangrijke order binnen te halen. Op het moment dat u denkt dat de deal gesloten is, gaat het mis. U moet de order noodgedwongen afzeggen omdat er onder de kredietverzekering geen dekking meer is. Herkent u dit probleem of heeft u wel eens te maken gehad met andere kredietlimietperikelen?

Een te laag of helemaal geen kredietlimiet op een klant zorgt voor veel stress. Veel voorkomende problemen bij het aanvragen van een kredietlimiet zijn onder andere dat de verzekeraar het limiet op uw bestaande klant verlaagt of op nul zet en dat de verzekeraar bij een nieuwe klant geen of een te lage dekking afgeeft.

Maar gelukkig is er een oplossing. KVA Credit Finance is dé specialist in kredietlimietproblemen. Waar het normaal gesproken gemakkelijk 8 weken kan duren voor uw kredietlimietprobleem is opgelost, duurt dit met behulp van KVA Credit Finance slechts een paar dagen. Lees voor een voorbeeld eens onze column kredietlimietperikelen.

Als onafhankelijk intermediair tussen bedrijven en verzekeraars zorgt KVA Credit Finance voor een snelle en volledige oplossing van uw kredietlimietprobleem. Dit bespaart u tijd, zodat u zich volledig kunt focussen op de kerntaken van uw bedrijf.

Wilt u uw kredietlimietprobleem opgelost hebben, klik dan hieronder voor onze kredietlimieten.

De voordelen van onze kredietlimietenservice:

vinkje5 Maximalisatie van uw kredietbehoefte
vinkje5 Bespaar tijd en inspanning door een snelle oplossing
vinkje5 Onafhankelijke intermediair tussen bedrijven en verzekeraars
vinkje5 Optimisme in plaats van frustraties

Contact