Page content

Diensten

Kredietlimieten

Een te lage kredietlimiet voor een leverancier of voor uw bedrijf als u zelf opdrachtgever bent, kan uw zaken behoorlijk in de weg zitten. Als dé specialist in kredietlimieten voorkomt KVA Credit Finance dit graag voor u. We regelen als onafhankelijke broker op tijd de maximale kredietlimieten voor u bij een kredietverzekeraar.

meerinformatie

Diensten-limieten

Kredietlimiet extra dekking

Wilt u een order afsluiten maar vind u het risico te groot vanwege een te lage kredietlimiet? U kunt dan voor een specifieke periode een aanvullende dekking afsluiten. KVA Credit Finance rekent uit wat de aanvulling u kost en kan vervolgens de extra dekking voor u regelen.

meerinformatie

button beschrijving

Kredietverzekering marktonderzoek

Bent u op zoek naar een nieuwe kredietverzekering? Dan kan KVA Credit Finance u van dienst zijn met een grondig marktonderzoek naar de beste kredietverzekering voor binnenland en buitenland. Dit doen we vanuit onze uitgebreide ervaring met kredietverzekeraars, voorwaarden van kredietverzekeringen en kredietlimieten.

meerinformatie

Diensten-kredietverzekering

Kredietverzekering Second Opinion

Misschien bent u benieuwd of uw huidige kredietverzekering up-to-date is. Onze ervaring is dat veel lopende kredietverzekeringen tekortschieten qua dekking. Een second opinion door KVA Credit Finance kan u een aanzienlijke besparing opleveren.

meerinformatie

button beschrijving

Incasso Export en Binnenland

Heeft u hulp nodig bij uw incasso’s in Nederland of wereldwijd? Dan ben u bij ons aan het goede adres. KVA Credit Finance kan als uw broker incassotrajecten over de hele wereld verzorgen. Onze kredietspecialisten regelen de beste incassobureaus in eigen land en internationaal.

meerinformatie

button beschrijving

Risico’s Bijzondere en Selectieve

Wilt u een kredietverzekering voor het risico van wanbetaling door een specifieke debiteur? Dan regelen we dat goed en snel voor u. Er moet wel sprake zijn van minimaal tien miljoen euro openstaand risico.

meerinformatie

button beschrijving

Webinars en seminars

KVA Credit Finance biedt u geheel vrijblijvend informatieve webinars (online-seminars), seminars en workshops aan. Onderwerpen zijn kredietverzekeringen, kredietlimieten, debiteurenbeheer en incasso’s. Zo blijft u gemakkelijk op de hoogte van de belangrijke ontwikkelingen op deze gebieden.

meerinformatie

Gratis WhitePapers

Wij bieden u graag geheel gratis twee verhelderende whitepapers aan over kredietlimietproblemen en de beste bescherming tegen onbetaalde facturen. U kunt ze hier downloaden.

meerinformatie

 banner_gratis_whitepaperv3

Abonnementen

U kunt zich gratis abonneren op de informatieve nieuwsbrief van KVA Credit Finance over kredietverzekeringen, kredietlimieten en incasso’s. Daarnaast kunt u gratis lid worden van onze community, waar u met ons en andere leden kennis en ervaringen kunt uitwisselen. Verder bieden we u voordelige abonnementen aan op onze nuttige kennisbank, ons kredietlimietonderzoek en onze complete service (Service Abonnement KV).

meerinformatie

button beschrijving